Gezonde inspirator Rineke Dijkinga

Rineke DijkingaVitaaldoorwater.nl staat voor gezond en schoon drinkwater. Misschien gaat u ervan uit dat uw kraanwater gezond genoeg is. Helaas is dat niet het geval, want de kwaliteit van ons water is de afgelopen jaren eerder af -dan toegenomen. Door het installeren van een waterfilter of vitaliser tilt u uw kraanwater naar een hoger level. Dat dit uw gezondheid ten goede komt, dat moge duidelijk zijn.

Gezond water is één, maar als dit geen of te weinig opvolging krijgt met betrekking tot bijvoorbeeld uw voedingspatroon, dan is het effect van gezond water beduidend minder. Wij zijn er dan ook trots op dat wij u een aantal producten aan kunnen bieden van Rineke Dijkinga. Rineke Dijkinga is voor ons een inspirator als het gaat om gezond eten en drinken. De filosofie die Rineke erop nahoudt is in de basis eigenlijk een heel eenvoudige. Ga terug naar de essentie, de basis van voeding, dat is wat zij ons wil bijbrengen. Het merendeel van onze voeding is bewerkt. Hiermee bedoelen we dat er allerlei zaken door ons mensen aan zijn toegevoegd. Hierbij moet u denken aan zaken als:

  • E-nummers
  • Conserveringsmiddelen
  • Zoute, suikers en vetten

De producten die wij van Rineke Dijkinga via onze webshop verkopen zijn dan ook echt puur natuur. Uiteraard komt dat de smaak ten goede en dat proef je! Terug gaan naar de essentie sluit aan bij onze visie op water. Laat u ook inspireren en bestel eens één van de heerlijke producten van Rineke Dijkinga.

Pin It on Pinterest