structuur van de bevroren waterkristallen na vitaliseren

Vandaag wil ik met jullie een paar woorden over de werking van watervitalisers delen. Op onze site hebben we het vitaliseerproces beschreven maar het is ook fijn om de stem van onze klanten te laten horen. Hun ervaringen vormen een prachtige bijdrage. Vandaag nemen we onder de loep wat Gabriëlle na de aankoop Vitaliser Acqua Scettro Regolare heeft geschreven:

De vitaliser geeft niet alleen heerlijk zacht en licht water, maar vormt ook een koesterend en ondersteunend lichtveld. Zachtjes sprankelend nodigt het me uit helemaal te zijn. Kortom: een zeer welkome aanvulling op mijn thuis.

Het is eigenlijk zo simpel zoals Gabriëlle doeltreffend aangeeft: vitaal water voelt zacht en licht aan. De zachtheid en lichtheid is niet alleen in de mond voelbaar maar ook in de hele lichaam, wat zorgt voor een diepere ervaring. Omdat we door vitaal water diep geraakt zijn kunnen we makkelijker in onszelf gronden. Soms voelen mensen  in hun mond de zachtheid en lichtheid van vitaal water niet duidelijk, wel voelen ze dat hun lichaam rust ervaart.

Gabriëlle schreef ook: (vitaal water) vormt ook een koesterend en ondersteunend lichtveld.
Wij leven in uitdagende tijden, vitaal water helpt ons in onze ware zelf te Zijn door een veilig lichtveld te creëren. Hoe meer wij in onze ware zelf zijn hoe meer autonoom en rustig we worden. Zo kunnen wij deze uitdagende tijden beter aan.Verder schrijft ze  Zachtjes sprankelend nodigt het me uit helemaal te zijn.

Daar gaat het om: er Zijn. Helemaal. Vitaal water van Lelivled vitalisers nodig ons uit om, door een veilig en ondersteunend veld te creëren, verder stappen te maken voor onszelf, om helemaal jezelf te durven zijn, jezelf volledig te ervaren.

De laatste woorden van Gabriëlle:  Kortom: een zeer welkome aanvulling op mijn thuis.
De werking van vitalisers beperkt zich niet alleen tot water, maar ook de omgeving  -thuis – wordt vitaler. Gabriëlle voelt dit duidelijk.

Wil je ook de werking van vitalisers en vitaal water ervaren? Hier is een beschrijving van de werking van verschillende leidingwater vitalisers en onze webshop.