Vitaliser Acqua Scettro RegolareWij zijn door Janet benaderd die Leliveld waterleiding vitaliser Scettro Regolare wilde aanschaffen, dus snel hebben wij een afspraak voor montage gemaakt. Alles ging soepel, de vitaliser werd gemonteerd en op de energie van de woning en Janet afgesteld. Daarnaast hebben we een stralingsmeting gedaan en advies daarover gegeven. Janet kon het verschil in het water goed proeven/voelen maar ervaarde ook haar woning als prettiger – dit horen we vaker, het energieveld van waterleiding vitaliser is voelbaar doordat bijvoorbeeld de woning “prettiger” voelt.
Na 6 weken kwamen we terug om vitaal water in het verwarmingssysteem te vullen  – vitaal water neemt sneller warmte op en daardoor vallen de verwarmingskosten lager. Tegelijkertijd wordt ook de vitale energie van het water door de hele woning verspreid.

Het is zo fijn om de ervaringen met vitalisers te horen! Niet alleen Janet voelt zich beter zowel fysiek als mentaal, maar ook bij de buren zijn er positieve veranderingen gebeurd.
Als je info over Lelived vitaliers wilt, neem aub contact met ons op.