bronwater

Ten eerste is het goed om te zeggen dat het Nederlandse drinkwater vrij schoon is in vergelijking met andere landen. Tegelijkertijd is de kwaliteit van het water steeds meer en meer onder druk komen te staan door vervuilingen. Deze stoffen (medicijnresten, etc) zijn simpelweg in het drinkwater aanwezig, helaas.
Daarom heb ik zelf ooit de omgekeerde osmose waterfilter gekocht, deze heb ik nog steeds. Echter drink ik nu vrijwel alleen maar kraanwater die door de leiding water vitaliser is gevitaliseerd. De osmose filter gebruik ik met name voor het koffiezetapparaat – maar ik voeg er altijd vitaal water bij.
De belangrijkste reden waarom ik vitaal water drink is dat ik voel dat mijn lichaam dit nodig heeft. Gefilterd water smaakt heerlijk zacht, maar er is een leegte  -geen voeding, geen levendigheid – in dit water voor mij.

Wat betreft watervervuiling en de vitalisers; het verschil tussen vitaliseren en filteren
Eerst een korte uitleg: alles wat bestaat, bestaat uit trillingen, energie (wij, lucht, water, materie…). Medicijnresten, bacteriën, chemische stoffen in het water zijn dus ook trillingen.
Vitalisers zorgen ervoor dat de schadelijke trillingen van medicijnresten, etc worden omgezet naar neutraal/onschadelijk. Dat wil zeggen dat ze niet in reactie met het lichaam komen, maar het lichaam verlaten.
Als iets puur, schoon en vitaal is neemt het geen vervuiling op.
Leidingwater vitalisers zijn vrij zwaar, hoe meer massa hoe meer vitale trillingen en hoe mooier de structuur van het water en hoe makkelijker om schadelijke stoffen onschadelijk te maken.

Het voelt ook goed voor mij om het water uit mijn eigen omgeving te drinken. Ik woon in Drenthe, dus water uit Drenthe. Door plaatselijk water te drinken blijft mijn lichaam in contact met de omgeving. Toen ik een keer in Egypte in aanraking met hun water ben gekomen werd ik ziek. Egyptenaren zijn gewend aan hun water – zij worden er niet ziek van, waarschijnlijk help het water hen om kunnen gezond te kunnen blijven. Ik was niet gewend aan het water. Door filters raakt het water zijn identiteit/plaatselijke kenmerken/kracht kwijt.

De leidingwater vitaliser vitaliseert niet alleen het water maar ook de omgeving. Het wordt een krachtplek. We hebben meerdere keren te horen gekregen dat klanten hun woning prettiger and krachtiger aanvoelden na de installatie van de vitaliser.