inbouw vitaliers

Geniet van de voordelen van puur en vitaal water, gewoon bij jou thuis.

De Leliveld inbouw kraanwater vitaliser Aqua Gocciola  is een apparaat dat je onder je aanrecht kunt installeren en dat je kraanwater vitaliseert. Wat betekent dat? Dat betekent dat het water wordt verrijkt met natuurlijke energie en informatie, waardoor het beter smaakt, gezonder is en beter is voor het milieu. Het water wordt zachter, levendiger en meer in balans. Je kunt het verschil proeven en voelen!

Door het water te vitaliseren, wordt de negatieve informatie die het water heeft opgedaan door vervuiling, leidingen en behandelingen gewist en wordt het water weer teruggebracht naar zijn oorspronkelijke staat. Het water krijgt zo de kwaliteit van bronwater, zoals de natuur het bedoeld heeft.

De voordelen van de Leliveld inbouw kraanwater vitaliser Aqua Gocciola zijn enorm. Je kunt genieten van heerlijk drinkwater, dat je lichaam hydrateert en ontgift. Je kunt ook besparen op flessenwater, waterfilters en ontkalkingsmiddelen. Je apparaten gaan langer mee en je hebt minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig. Bovendien draag je bij aan een beter milieu, door minder plastic afval te produceren en minder energie te verbruiken.

Wil je meer weten over de Leliveld vitalisers? Bezoek dan de home site van vitaaldoorwater.nl.