Een prachtige boodschap uit het boek Het mysterie van water (door Masaru Emoto en Jürgen Fliege) is dat water naast dat het geneeskrachtig is, ook met ons communiceert. Door het onderzoeken van ijskristallen wordt duidelijk wat het water weerspiegelt. Een boeiend onderzoek wat werd gedaan is de invloed van straling op water.

In onderstaande foto’s zie je een flesje water met een mobiele telefoon daar tegen aan. De 2e foto laat de kristal zien die het water weergeeft na blootgesteld te zijn aan de straling van de telefoon. De 3e foto maakt het nog verwonderlijker: wanneer de zelfde opstelling wordt gebruik van flesje water en mobiele telefoon, maar ook de boodschap Liefde, Dankbaarheid toegevoegd. De kristal die dan ontstaat is weer herkenbaar als oorspronkelijke symmetrische vorm. De proef werd met verschillende vormen van straling gedaan. En telkens als de boodschap liefde, dankbaarheid werd toegevoegd verbeterde het kristal zich richting oorspronkelijke vorm.

experimenten met waterkristallen

We staan er niet zo vaak bij stil, maar de invloed van straling is groot. Daar kunnen we in bepaalde mate iets aan doen. Maar dat de invloed van woorden en intenties zo groot is, daar kunnen wij als mens alles aan doen.

Waar voel jij liefde bij? Waar ben je dankbaar voor? Hoe zou het zijn om dit vaker te benoemen? Ook al is het voor jezelf. Een fluistering: dit is liefde. Of: wat voel ik me dankbaar voor deze situatie. Merk maar eens op wat het met jou doet. Reken maar dat het effect heeft. We bestaan immers zelf voor het grootste deel uit water 😊

Voor bescherming tegen straling in je huis, kun je ook eens kijken bij onze producten. Bijvoorbeeld::Occhio di Angelo 5G energieplaat