vitaliser

Een aantal dagen geleden ben ik “toevallig” een tempelsteen tegen gekomen. Hij was niet te koop, ik was überhaupt niet van plan iets aan te schaffen – ik probeer juist minder spullen thuis te hebben –  maar toch staat die nu in mijn kamer. Soms gebeurt het gewoon…

Op advies van een vriendin heb ik een kristal steen Andara in de tempelsteen gezet en na een aantal dagen voelde ik dat de steen zich meer bij  mij thuis voelde. Er was een verbinding gelegd.

Binnenkort wordt bij mij thuis een workshop van Nanco Immanuel over water georganiseerd. Door mijn intuïtie ben ik naar Leliveld Vitalisers gegaan om een bijzondere vergulde water vitaliser Acqua Oriënte d’Oro te lenen. Ik heb de vitaliser voor de steen gelegd en wat kwam er veel energie binnen in mij vrij! De kracht was overweldigend.

Vitalisers vormen een krachtplek binnenshuis en zo te zien zijn het bewustzijn van de tempelsteen, de kristal Andare en de vitalisers op elkaar afgestemd en vormen ze een krachtig trio.

De les voor mij is om gewoon simpel mijn intuïtie in het dagelijks leven te gebruiken. Hoe meer wij dit doen en niet bang zijn om fouten te maken hoe beter en duidelijker de intuïtie voor ons gaat werken.

Ik ben benieuwd wat er tijdens de workshop gaat gebeuren.