water vitaliserWater is een van de belangrijkste elementen voor een gezonde en vitale geest en lichaam. Voldoende water drinken is essentieel voor het goed functioneren van ons lichaam en het helder houden van onze geest. Maar wist u dat niet alle water gelijk is? Heeft u gehoord over de structuur van water? De kwaliteit van het water dat u drinkt, kan een aanzienlijk verschil maken voor uw gezondheid en welzijn.

Oerwater en kraanwater

Onze lichamen zijn van nature gewend aan “oer” water, zoals gletsjerwater. Dit betekent water dat van nature aanwezig is, afkomstig van de verdamping van velden en meren, en dat als regen terugvalt op de aarde, soms eerst als sneeuw, en vervolgens via natuurlijke beekjes en rivieren stroomt. Dit water heeft een natuurlijke prachtige structuur.

Helaas heeft ons kraanwater weinig tot geen natuurlijke structuur. Dit komt bijvoorbeeld door de verschillende behandelingen die worden toegepast door waterleidingmaatschappijen, zoals het desinfecteren met ultraviolet licht en chloor om bacteriën en virussen te doden, het filteren met diverse methoden, het oppompen en doorpompen van water, etc. Deze processen breken de natuurlijke georganiseerde structuur van water af, waardoor het water chaotisch wordt en geen structuur meer heeft.

Verschil tussen structuur en chaos
Structuur brengt ons rust en harmonie, terwijl chaos ons onrustig maakt. Vitaal water zorgt voor een georganiseerde structuur van water die eigenlijk geen vervuiling toelaat. Dit water brengt harmonie en rust in ons lichaam en geest. Aangezien we voor ongeveer 70% uit water bestaan, voelen we ons beter wanneer we gestructureerd en vitaal water drinken.

Hoe werkt water vitaliseren?
Het antwoord ligt in de wetenschap van watermoleculen. Water is meer dan alleen H2O – het bestaat uit moleculen die samenwerken om het vloeibare goedje te vormen dat we allemaal kennen en nodig hebben. Deze moleculen hebben een specifieke structuur, en het is deze structuur die de kwaliteit van het water bepaalt.
Leliveld vitalisers werken door het informeren van het water met natuurlijke trillingen. Dit proces verandert de structuur van de watermoleculen en verbetert de kwaliteit van het water dat u drinkt.
In tegenstelling tot andere waterbehandelingssystemen maakt Leliveld vitalisers geen gebruik van chemicaliën of filters. In plaats daarvan is het een natuurlijke, duurzame en effectieve manier om de kwaliteit van uw drinkwater te verbeteren.

Maar hoe verandert Leliveld vitalisers de structuur van de watermoleculen?
Het is gebaseerd op de wet van resonantie en energie – alles in de natuur heeft een bepaalde frequentie, wat betekent dat alles bestaat uit energie/trillingen en dat het ene object de trillingen van het andere object kan oppikken en zelf begint te trillen. Door het water te verrijken met trillingen die overeenkomen met de natuurlijke frequenties van het water, kan de structuur van de watermoleculen veranderen en de kwaliteit van het water verbeteren.
Kortom, Leliveld vitalisers zorgen ervoor dat ons kraanwater de structuur van water naar haar oorspronkelijke bergbeek structuur brengt, zoals het in de natuur is en zo de kwaliteit van uw drinkwater te verbeteren.

Maak bronwater van je kraanwater
Met de Leliveld vitaliser maak je heel eenvoudig bronwater van kraanwater. Leliveld vitaliser is een klein en handzaam apparaat dat gemakkelijk op je waterleiding of kraan kan worden geïnstalleerd. Er zijn ook draagbare vitalisers die bijvoorbeeld mee kunnen worden genomen naar het werk of op reis. Het gebruik ervan vereist geen technische kennis. Leliveld vitalisers zijn hoogwaardige producten uit Nederland die een leven lang meegaan en geen onderhoud nodig hebben.