Van een blije vitalisers klant kregen we de volgende vitaal review:

“Ik ben zo blij met de vitalisers in mijn huis. En wat ik zo leuk vind is dat ik ze ook cadeau kan geven aan anderen. Je hoeft het niet te begrijpen hoe vitaal water werk en er ook niet in te geloven. Zo gaf ik aan meerdere vrienden de gevitaliseerde fles met een verjaardag. Het verhaal erbij kon ik zelf niet eens goed uitleggen, maar iedereen proefde verschil tussen gewoon en gevitaliseerd water. De ronde plaat heb ik ook een keer aan een zieke vriendin gegeven die heel stralingsgevoelig is. Ze sliep beter door de plaat onder haar bed te leggen. En voelde zich rustiger. Fijn he? Gezondheid gun ik iedereen!

vitale groetjes van Janny”

Dit is de fles die Janny cadeau gaf: Lelieveld vitaliserend waterfles zonder plastic en BPA – Brushed RVS Silver

Dit is de ronde plaat: Lamina Radiazione