vitaal water Water, het kostbare element dat ons voedt en in leven houdt, blijkt een diepgaande verbondenheid te hebben met de kosmos. Wetenschappelijk onderzoek onthult: water kwam naar de aarde in de vorm van meteorieten. Boudewijn Leliveld‘s treffende uitspraak, “Water is je kosmische bewustzijn,” krijgt hiermee een nieuwe betekenis. Laten we ons verdiepen in de mysterieuze connectie tussen water en de kosmos, en ontdekken hoe dit ons bewustzijn beïnvloedt.

Water, als een kosmisch geschenk, arriveerde op onze planeet via zwervende meteorieten, afkomstig uit verre uithoeken van het universum. Deze kosmische reizigers brachten watermoleculen mee die onze oceanen, meren en rivieren vormden – bronnen van leven en vitaliteit.

Wat maakt dit kosmische water zo bijzonder? In tegenstelling tot gewoon water bevat het unieke isotopenverhoudingen en sporenelementen die afwijken van wat we op aarde vinden. Dit onthult een diepere waarheid over onze kosmische oorsprong en de connectie tussen de sterren en het water dat ons omringt.

Naast haar kosmische afkomst, heeft water een intrigerende eigenschap: het fungeert als een informatiedrager. Studies hebben aangetoond dat water gevoelig is voor externe invloeden, zoals woorden, gedachten en emoties. Dit opent de deur naar de mogelijkheid dat kosmisch water ons bewustzijn kan beïnvloeden en ons kan aanzetten tot groei en transformatie.

Het kosmische water draagt ook een verhoogde energetische lading met zich mee. Door deze energie te kanaliseren, kunnen we het potentieel benutten voor helende en vitaliserende doeleinden. Het biedt een nieuwe dimensie van mogelijkheden om ons welzijn te verbeteren en in harmonie te komen met de kosmische stromingen.

Kiezen voor de erkenning van het kosmische water is een keuze voor bewustzijn en verbondenheid. Het nodigt ons uit om dieper na te denken over onze plaats in het universum en onze relatie tot de kosmos. Laten we de waarde van dit geschenk omarmen en ons bewustzijn vergroten, terwijl we genieten van de helende en verkwikkende eigenschappen van kosmisch water.

Bron:
https://www.scientificamerican.com/article/how-did-water-get-on-earth/

Where did Earth’s water come from?