Water en gezondheid

Voldoende water drinken van goede kwaliteit heeft een grote invloed op onze gezondheid. Hieronder een paar aandoeningen en kwalen waar water een centrale rol speelt.  Uiteraard zijn er veel meer aandoeningen die te maken hebben met een tekort aan water. Water behandelt door een vitaliser helpt niet alleen om gezondheidsproblemen te voorkomen maar geeft ons ook extra kracht  om in balans te blijven en ons lichaam gezonder en fitter te laten zijn.

Aantal aandoeningen:

Hartaandoeningen en beroertes − water is essentieel om de verstopping van slagaderen in het hart en de hersenen te helpen voorkomen.

Infectie − water zou de effectiviteit van het immuunsysteem om infecties en kankercellen te bestrijden, kunnen verbeteren.

Depressie − water helpt het lichaam de voorraad van de neurotransmitter serotonine op natuurlijke wijze aan te vullen.

Slaapstoornissen − water is nodig voor de productie van melatonine, de slaapregelaar van de natuur.

Gebrek aan energie − water creëert  elektrische en magnetische energie in elke lichaamscel en zorgt daardoor voor een natuurlijke energiestoot.

Osteoporose (botontkalking) − water biedt ondersteuning bij een sterke botopbouw.

Leukemie en lymfoom − water normaliseert de systemen die betrokken zijn bij de aanmaak van bloed, die kunnen helpen bij het voorkomen van veel vormen van kanker.

Aandachtsstoornissen − hersenen die van voldoende vocht zijn voorzien, zijn constant opgeladen om nieuwe informatie in het geheugenbaken op te kunnen slaan

Verslaving − water kan erbij helpen de verslavende drang naar cafeïne, alcohol en drugs uit te schakelen.

Prachtig wat water met name met een vitaliser voor je kan betekenen!

 

Bron: Dr. F. Batmanghelidj, “Water het goedkoopste medicijn, voor je gezondheid, voor genezing, voor je leven”