water vitaliserWelke water vitaliser kiezen?

Er zijn verschillende soorten vitalisers. Kleine vitalisers zijn vrij duidelijk om te doorzien, de kraan vitaliser wordt op kraan gemonteerd, draagbare vitaliser neem je mee, etc.
Maar leidingwater vitalisers hebben soms extra uitleg nodig. Hier een korte beschrijving van kenmerken achter de leidingwater vitalisers. We helpen graag de juiste vitaliser kiezen.

 

Acqua Ouro Boros – aarden in jezelfWater vitaliser acqua ouro boros
Basis en maatstaf voor alle vitalisers. Krachtige vitaliser die mensen helpt om in de basis te komen, en daardoor zichzelf sterker te voelen, te aarden. De werking van het spectrum is breed met de nadruk op zichzelf beter weten, in eigen autonomie zijn, door naar binnen te keren, voor fysieke en mentale gezondheid om de uitdagingen van deze wereld makkelijker aan te kunnen.

Acqua Goccia – kleine ruimtes Water vitaliser Acqua Goccia
Qua werking en opgeslagen trillingen is deze hetzelfde als Acqua Ouro Boros maar kleiner in formaat om zo in ruimtes te passen die klein(er) zijn. Door het massief binnenontwerp is de kracht van Acqua Goccia hetzelfde als andere leidingwater vitalisers.

 

Acqua Oriënte d’Oro – nadruk op sensitiviteit Water Vitaliser Acqua Oriënte d'Oro
Ons gouden sieraad. Acqua Oriënte d’Oro is ontwikkeld met therapeuten en is geschikt voor sensitieve en hoog gevoelige mensen. Hij wordt niet alleen in woningen en bedrijfsruimtes gebruikt, maar ook bij gezondheidscentra. Hij ontneemt je je sensitiviteit niet, wij vinden dat dit juist een prachtige kracht is, maar hij helpt om in sensitiviteit de rust en helderheid te ervaren.

 

Acqua Scettro Regolare – persoonlijke scepter om recht te staan Water Vitaliser Acqua Scettro Regolare
Elk mens is individu, elke samenstelling van mensen is uniek, elke plek is uitzonderlijk. Dit zijn de gedachten achter Acqua Scetto Regolare. Om jou als individu, je naasten, je plek te ondersteunen is een persoonlijke vitaliser nodig. Deze vitaliser wordt, door de draaiende bol, aan je individuele situatie aangepast zodat hij zo optimaal mogelijk voor jou en met jou kan werken.
Lees hier ervaring over Acqua Scettro Regolare.

 

Aqua d’Oro goud hart – samensmelten in jezelf tussen aarden en sensitiviteit Water vitaliser De Aqua d'Oro
Door sensitiviteit en aarden in jezelf één te maken blijf je in jezelf verankerd maar tegelijkertijd open in het hart. Dit zorgt dat we rustig en liefdevol in ons leven, met iedereen, kunnen zijn.

 

En hoe moet je nu kiezen?

Wij krijgen vaak die vraag te horen. Na uitleg zoals deze hierboven hebben we beschreven raden we aan om op gevoel en intuïtie te gaan vertrouwen – juist niet denken.
Jij hebt de tekst al gelezen jij hoeft niet meer te denken. Kijk naar de foto’s. Welke vitalisers spreekt je het meest aan? Kies juist deze. Vertrouw jezelf. Vertrouw je werkelijke zelf – niet alleen je hoofd. Vertrouw jouw intuïtie.
En als je vragen hebt, gewoon even  bellen of schrijven.