Bronwater uit uw kraan

Kan ik mijn drinkwater zelf vitaliseren?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat “het water zijn oorspronkelijke structuur teruggeven” ingewikkeld in de oren klinkt. Niets is echter minder waar, want jij kunt op eenvoudige wijze zelf je kraanwater vitaliseren. Dit doe je door het plaatsen van een vitaliser. Deze vitalisers kun je eenvoudig bevestigen, bijvoorbeeld direct op de kraan, en door de speciale vorm, het gebruikte materiaal en opgeslagen trillingen wordt water weer zoals water bedoeld is. De vitalisers die wij aanbieden zijn allen van de beste kwaliteit en kennen dan ook een levenslange levensduur. Omdat wij een goede gezondheid net zo belangrijk vinden als jij, bieden wij vitalisers in verschillende prijsklassen aan. Hierdoor is er vrijwel altijd één te vinden die bij je budget past.

Bronwater uit je kraan door de vitaliser

Water heeft uiteraard een heel eigen structuur. Door de vele bewerkingen (op -en doorpompen, filteren, stralen e.d.) en de lange weg die water af heeft moeten leggen voordat het bij je uit de kraan stroomt, is deze structuur beschadigt. Het is niet te vergelijken met de oorspronkelijke structuur. En de kracht en de gezondheid van water zit hem nu juist in deze oorspronkelijke structuur. Een vitaliser zorgt ervoor dat je kraanwater haar oorspronkelijke structuur weer terug krijgt. Een vitaliser zorgt er niet alleen voor dat de structuur van water herstelt wordt, het geeft water ook een hogere energiewaarde. En dit zorgt ervoor dat je je gezond en fit voelt.

Maak bronwater van je kraanwater

Met een vitaliser maak je op een heel eenvoudige manier bronwater van je kraanwater. Een vitaliser is geen ingewikkeld apparaat dat technische kennis vereist. Vitalisers zijn klein en handzaam en makkelijk op je waterleiding te installeren. Leliveld vitalisers hebben geen onderhoud nodig en het roestvaste staal zorgt ervoor dat een vitaliser een leven lang mee gaat.

Voor de volledigheid zetten we hier een aantal voordelen van de vitaliser op een rij:

  • Ontgiften van het lichaam
  • Verbeteren van het immuunsysteem
  • Betere hydratatie van het lichaam
  • Ontlasten van de lever en de nieren en betere doorbloeding
  • Verbetering van de weerbaarheid tegen straling zoals WiFi en UMTS
  • De smaakt wordt zachter
  • Gezond voor huid en haar

Maak ook bronwater van je kraanwater. Lees meer over het gebruik van een vitaliser.

bronwater in stromende beek