Wat is vitaliseren?

Vitaliseren? Wat is dat eigenlijk?

Gezondheid staat bij ons allemaal hoog op de agenda. Een goede gezondheid moet je koesteren en vandaar dat we tegenwoordig bewust omgaan met onze voeding en onze manier van leven. In dit maatschappelijk belangrijke thema is ons drinkwater helaas nog vaak een ondergeschoven kindje. Hiermee doen we onszelf behoorlijk tekort. Water is namelijk een essentieel onderdeel van ons lichaam en we kunnen eenvoudigweg niet zonder. Dus waarom niet investeren in ons drinkwater? Hiermee investeer je namelijk direct in je eigen gezondheid.

Het water zoals dat bij ons uit de kraan komt, kan vitaal water worden. Je kunt namelijk ook jouw kraanwater vitaliseren. Dit klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Allereerst is het goed om te weten wat vitaliseren nu precies is.

voor het vitaliseren

Leiding water: Hier kun je water zien voor het vitaliseren. De samengeklonterde mineralen zijn goed te zien – als gevolg van hoge druk in de waterleiding. En veel onnatuurlijke rechte en haakse lijnen veroorzaakt door elektromagnetische straling.

na het vitaliseren

Water neemt na vitaliseren natuurlijke vormen aan. Op de bovenstaande foto’s zie je kraanwater na vitaliseren door Acqua Ouro Boros vitaliser.

De uitleg

Wij nemen je mee terug naar de basis van water. Om precies te zijn naar water in haar puurste vorm. Een goed voorbeeld van water in haar puurste vorm is het smeltwater dat vanuit de bergen in een beek of riviertje haar weg naar beneden vindt.

De structuur van dit water is heel anders dan de structuur van ons drinkwater. Het smeltwater vanuit de bergen heeft immers alleen maar met natuurlijke omstandigheden te maken. Het moge duidelijk zijn dat dit met ons drinkwater niet het geval is. Denk hierbij aan processen als het op -en doorpompen van water, behandelen van water door middel van bestraling, filtering van water, enzovoort. Al deze processen breken de oorspronkelijke structuur van water af en gaan uiteindelijk ten koste van de kwaliteit van het water. Ons kraanwater bevat voor de gezondheid schadelijke trillingen. Vitaliseren houdt dan ook in feite niets anders in dan dat we deze oorspronkelijke structuur weer terugbrengen in ons drinkwater. Door middel van het vitaliseren van ons water worden schadelijke trillingen uit het water verwijderd en dit komt uw gezondheid uiteraard ten goede. Leliveld vitalisers zorgen ervoor dat ons kraanwater de structuur van water naar haar oorspronkelijke bergbeek structuur brengt, zoals het in de natuur is. De geordende structuur van vitaal water betekent ook dat het lichaam van energie wordt voorzien. De eenvormige watermoleculen die deze structuur vormen verstoren elkaar niet en trillen samen met één frequentie, dat wil zeggen, ze resoneren, produceren veel meer energie dan met chaotische bewegingen. Dat is makkelijk te zien onder de microscoop of vaak te proeven in de zachte smaak van het water. Meer over vitaliseren vind je hier.