Boudewijn Leliveld en de vitaliser

Boudewijn LeliveldBoudewijn Leliveld is een veelzijdig man; hij is onder andere een wetenschapper en heeft een drukke praktijk waarin hij mensen helpt met gezondheidsproblemen. Boudewijn Leliveld heeft eigen visie op het leven en de wereld om ons heen waarin  “terug naar de basis” het uitgangspunt is. In onze hedendaagse maatschappij is vrijwel alles naar de hand van ons mensen gezet. Zoomen we hier verder op in, dan zien we dat dit ook voor ons kraanwater geldt. Dit kraanwater is door tal van bewerkingen zijn originele structuur kwijtgeraakt. Je kunt je hierbij dan ook afvragen of het water echt wel zo gezond is als we denken.

En helaas is het water inderdaad niet zo gezond als we denken. Ondanks alle bewerkingen zitten er nog steeds schadelijke stoffen in ons water en de structuur heeft niets meer van het water zoals dat van oorsprong hoort te zijn. Boudewijn Leliveld heeft aangetoond dat we zelf op eenvoudige wijze ons water weer haar oorspronkelijke structuur terug kunnen geven. Hiertoe ontwikkelde hij de vitaliser. Een ingewikkeld technisch verhaal heel kort samenvattend komt het erop neer dat een vitaliser door de specifieke vorm en het materiaal het water zijn originele trilling/frequentie weet terug te geven. Hierdoor krijgt water een hogere energiewaarde en de schadelijke trillingen behoren tot het verleden. Het grote voordeel? Uw gezondheid is de grote winnaar, want u merkt al snel na het gebruik van een vitaliser dat u zich gezonder voelt en meer energie tot uw beschikking heeft.

U begrijpt dat Boudewijn Leliveld voor ons een grote inspiratiebron is. Laat u ook inspireren en maak bronwater van uw kraanwater door middel van de Boudewijn Leliveld vitaliser. Uiteraard vindt u deze in verschillende vormen en prijsklassen in onze webshop.

⇒ Zie ook de lezing van Boudewijn Leliveld over water.