Vandaag zetten we in de spotlight: de Acqua Scettro Regolare water vitaliser. Dit is namelijk de meest verkochte water vitaliser. Hij is zeer krachtig, maar wat vooral zo bijzonder is, is dat je deze vitaliser kunt afstemmen op je persoonlijke situatie.

Een mooie toevoeging die heel eenvoudig toe te passen is. Je hoeft slechts licht te draaien aan de zwarte bol, niets meer en niets minder. Zodat je zelf kunt ervaren welke stand het fijnst is voor jou en je omgeving. Mocht je hier vragen over hebben dan kunnen we hier vanzelfsprekend ook bij assisteren.

De vitaliser is krachtig en alles in en om de woning dat water bevat profiteert hiervan. Dit heeft een vitaliserende werking op uw gezondheid en de sfeer in en om het huis.

PS. Door je CV te vullen met gevitaliseerd water wordt je huis sneller warm. Het gevitaliseerde water neemt de warmte sneller op en verspreidt zich makkelijker door het huis. Dit kan wel 8% schelen in stokkosten. kopje heet water op de tafel. Veel waterdamp komt er vanaf.