Onlangs kwam ik Veda tegen. Een gepassioneerde vrouw die zich de afgelopen 8 jaar heeft ingezet voor het onderzoek van (slim) water en de prachtige boodschap daarvan te verspreiden. Ik moest aan Boudewijn Leliveld, zijn visie op water en vitaliser denken. Veda Austin noemt het zelf als volgt:

“Water is transparant, het kent geen kleur, geloofsovertuiging of religie. En water oordeelt niet, het geeft geen labels, het komt net zo soepel in het lichaam van een mier als van een koning, in dat van een dakloze als van een boom of libelle. Water is ons constant gezelschap, vanaf het moment dat we verwekt worden is het altijd bij ons… zelfs voorbij de dood; het is water dat uit het fysieke verdampt en opstijgt naar de hemel. ” Deze worden passen bij de werking van de water vitaliser.

Veda ziet water als Bron, en beschouwt alle lichamen van water als heilig. Ze vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kennis hebben over waterwetenschap. Daarom geeft ze ook les op basisscholen.

Je kunt haar vinden op internet met interessante potcasts en interviews. Veda Austin, de geheime intelligentie van water.

Water is onze metgezel, en meer dan alleen metgezel, het is onze maker, omdat we er een onderling afhankelijke relatie mee hebben.

Veda roept ons op om ons vloeibare zelf te onderzoeken – de tranen en het zweet die ons menselijk maken, de rituelen van dopen en baden die ons verbinden met dat wat erachter ligt.

Is water altijd op zoek naar zichzelf? Hoe kan het begrijpen van water ons helpen bij onze zoektocht naar onszelf?

De fase tussen vloeibaar water en ijs werd onderzocht en er werden verschillende experimenten mee gedaan. Er werd iets buitengewoons ontdekt. Water geageerd intelligent op ons bewustzijn. Het gebruikt zijn ijs bouwstenen om afbeeldingen te laten zien. Water kan onze booschap begrijpen en aan ons terug geven in vormen.

vogel, heuvellandschap, rotsen